Πατήστε το || αν σας ενοχλεί η μουσική


Δημοφιλή Προϊόντα μας !


skoni ploutou

ΣΚΟΝΗ ΠΛΟΥΤΟΥ

skoni ploutou

ΦΙΛΤΡΟ ΥΠΟΤΑΓΗΣ "ΕΛΑ ΕΔΩ" 

εσθηρεσθηρ

ΕΣΘΗΡ 

ΑΓΑΠΗΣ ΕΛΞΗΣ ΠΑΘΟΥΣ ΕΡΩΤΑ

ΦΙΛΤΡΟ ΠΛΟΥΤΟΥ

ΞΟΡΚΙ ΓΛΩΣΣΟΦΑΓΙΑΣ

ΞΟΡΚΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΩΣΣΟΦΑΓΙΑ

πελάτες στην επιχείρηση

ΠΑΚΕΤΟ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 

ΦΙΛΤΡΟ ΠΛΟΥΤΟΥ

ΤΙΜΗ: 40 Ευρώ (50 ml)

Το φοράτε στα σημεία του αρώματος. Όταν το φίλτρο αγγίζει το σώμα σας ή το ταμείο της επιχείρησής σας, τότε απελευθερώνονται οι μαγικές του ιδιότητες και έρχεται οικονομική ανάταση στο πορτοφόλι σας. Μπορείτε όμως να βάλετε το συγκεκριμένο φίλτρο και σε κερί πράσινου χρώματος ή στον αρωματιστή σας και το εισπνέετε, φέρνοντας επίσης με τον τρόπο αυτό τύχη και πλούτο στη ζωή σας. Έρχεται ενεργοποιημένο και έτοιμο για χρήση.

ΦΙΛΤΡΟ ΤΥΧΗΣ

ΤΙΜΗ: 35 Ευρώ (50 ml)

Για να αποκτήσετε την εύνοια της τύχης σε κάθε σας δραστηριότητα. Το φίλτρο κανέλας θεωρείται ότι προσελκύει την τύχη  στο σπίτι, βοηθά στα ερωτικά δεσίματα και προσφέρει τύχη στα οικονομικά.                  Φοριέται στα σημεία του αρώματος.                     Έρχεται ενεργοποιημένο προς χρήση, με αναλυτικές οδηγίες στη συσκευασία.

ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

ΤΙΜΗ: 50 Ευρώ ( 50ml)

Για να  προσελκύσετε πελάτες  και να διασφαλίσετε όχι μόνο την απλή επιβίωση της επιχείρησής σας αλλά και την περαιτέρω ανάπτυξή της χρησιμοποιείστε το φίλτρο αυτό. Αρκούν μερικές σταγόνες στο ταμείο της επιχείρησή σας για να  έχετε θετικά αποτελέσματα.           Μπορείτε επίσης να το βάλετε στον αρωματιστή σας και να ντύσετε κεριά. Έχει δυνατό άρωμα και είναι 100% εγγυημένο.               Αναλυτικές  οδηγίες θα βρείτε στη συσκευασία μαζί με τα λόγια που θα πείτε. Έρχεται ενεργοποιημένο.

ΦΙΛΤΡΟ ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

ΤΙΜΗ: 35 Ευρώ (50 ml)

Το φίλτρο αυτό αποτελεί τον τρόπο για να έχουμε μια ιδιαίτερα γρήγορη και αποτελεσματική εισροή χρημάτων στην τσέπη μας. Χρησιμοποιώντας το φίλτρο και λέγοντας την παρακάτω προσευχή που στην ουσία αποτελεί μια θετική δήλωση μας βοηθάει να προσελκύουμε υψηλές δονήσεις ώστε να αρχίσει να υλοποιείται.  Φοριέται στα σημεία του αρώματος.                     Έρχεται ενεργοποιημένο και μόλις το παραλάβετε λέτε τα παρακάτω λόγια 3 φορές:

'Είθε ο τάδε γέννα της τάδε
από σήμερα και ως την τελευταία του μέρα να έχει ένα ποταμό χρημάτων 
που να του φέρνουν χαρά, ευτυχία και ικανοποίηση. 
Κάθε τι που πιάνει να γίνεται χρυσάφι και κάθε του εγχείρημα να στέφεται από επιτυχία. Να εκπληρώνονται όλες του οι επιθυμίες για όσο καιρό θα ζει. Η ζωή να του δώσει όλα τα καλά. 
Η ζωή να του προσφέρει τους καρπούς της πίστης μας, 
τους χυμώδεις καρπούς της τύχης. Είθε η ζωή να του προσφέρει τα δώρα της 
και αυτός να τα χαίρεται ως την τελευταία μέρα της ζωής του. Γιατί είναι άνθρωπος αγαθός και η συμπεριφορά του θα είναι αντάξια της μεγάλης του τύχης, 
την οποία με χαρά θα μοιράζεται βοηθώντας όλους όσους θα συναντά στο δρόμο του. Αν υπάρχει ένα καλό που μπορώ να κάνω για τους συνανθρώπους μου, μακάρι να μπορέσω να το κάνω αμέσως, γιατί από αυτόν το δρόμο δεν θα περάσω παρά μία μόνο φορά.! "